4 Gece - 5 Gün Tunus Hamamet Turu

549,00 €
İki Kişilik Odada Kişi Başı
'dan başlayan fiyatlar
Türk Hava Yolları ile Türk Hava Yolları ile
Vizesiz
Her Gün Kesin Hareket
4 Gece 4* ve 5* Otellerde Oda Kahvaltı Konaklama
Fiyat ve Müsaitlik

Tunus Uçuş Detayları

Gidiş Uçuşları
Havayolu Kalkış Saati Uçuş Kodu Varış Saati
11:15TK 176712:05
Dönüş Uçuşları
Havayolu Kalkış Saati Uçuş Kodu Varış Saati
13:00TK 177017:40

Tunus Hammamet Tur Porgramı

1. GÜN : İSTANBUL – TUNIS
Istanbul Atatürk Havaalanı dış hatlar terminalinde uçuştan 2 saat önce buluşma, Türk Havayollarının kontuarlardaki valiz ve check-in işlemlerinden sonra, Turk Havayollarının tarifeliseferi ile Tunus’ a hareket ve yaklaşık 2 saatlik uçuşun ardından Tunus havalimanına varış. Karşılanmayı müteakip otele transfer, otele yerleşme. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

Ekstra tur programı ; (Folklorik Tunus Gecesi “Akşam Yemekli”) Tunus mutfağından özel bir menünün sunulduğu akşam yemeği ile birlikte oryantel, folklör, ve gösteriler. Yemekte Tunus şarabı ikramı.

2. GÜN : TUNUS HAMMAMET
Sabah kahvaltısından sonra serbest gün. Dileyenler ekstra olarak düzenlenecek turlara katılabilirler. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

Ekstra tur programı ; (Kairouan - Sousse - Monastir - Port El Kantaoui) Tam gün sürecek olan turumuz için Sabah kahvaltısının ardından 9,yy’da Elyssa Didon tarafından kurularak, yüzyıllarca dünya denizlerinde egemen olmuş uygarlığın kalıntılarının sergilendiği dünyaca ünlü Roma Antik kenti olan Kartaca gezilir. Gezinin ardından öğle yemeği alınır.Öğle yemeğinin ardından mavi ve beyaz renkleriyle boyanmış evleriyle artist ve yazarların uğrak yeri Sidi Bou Said kasabası gezilir. Bu gezinin ardından Tunusta ki dünyanın en ünlü mozaik müzesi Bardo Müzesi gezilir.....

3. GÜN : TUNUS HAMMAMET Sabah kahvaltısından sonra serbest gün. Dileyenler ekstra olarak düzenlenecek turlara katılabilirler. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

Ekstra tur programı ; (Başkent Tunus - Kartaca - Bardo - Sidi Bou Said) Tam gün sürecek olan turumuz için Sabah kahvaltısının ardından Araplar tarafından inşa edilmiş ilk ve en büyük İslam şehri olan Kairouan ‘a hareket. Şehrin en ünlü olan eserinden Kuzey Afrikalı Müslümanlar tarafından 670 yılında inşa edilmiş olan Okba Camii ve Sidi Sahbil Türbesi gezilir. Öğle yemeğinin ardından Monastır’a hareket edilir. Eski Cumhurbaşkanı Habib Bourguiba ‘nın doğduğu şehir olan Monastır; Bourguiba ile aynı adı taşıyan Türk mimarisi ile dekore edilmiş cami ile tanınmıştır. Cami ve Medina gezisinin ardından Tunus ‘un 3. büyük şehri olan Sousse’a hareket edilir....

4. GÜN : TUNUS HAMMAMET Sabah kahvaltısından sonra serbest gün. Dileyenler ekstra olarak düzenlenecek turlara katılabilirler. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.  

5. GÜN : TUNUS HAMMAMET – İSTANBUL
Sabah kahvaltısından sonra havaalanına transfer. Türk Havayollarının kontuarlarında valiz ve check-in işlemlerinden sonra Türk Havayollarının tarifeli seferi ile İstanbula hareket. yaklaşık 2 saatlik uçuşun ardından İstanbul’ a varış. Turumuzun ve hizmetlerimizin sonu. Bir dahaki seyahatimizde görüşmek üzere.

Tunus Turuna Dahil Olan Servisler

* Türk Havayolları tarifeli seferi ile gidiş dönüş Tunus uçak bileti
* Havaalanı Vergisi
* Otellerde Yarım Pansiyon (Akşam Yemeği ve Sabah Kahvaltısı Dahil) 4 Gece Konaklama
* Tunis Havaalanı – Otel – Tunis Havaalanı transferleri
* Yerel Rehberlik Hizmeti
* Seyahat Sigortası

Tunus Turuna Dahil Olmayan Servisler

* Yurt dışı çıkış fonu (15 TL) (Seyahat tarihinden önce bankalara ödeme yapılması önerilir.)
* Ekstra Turlar
* Kişisel Harcamalar

Genel Şartlar

Turumuz minimum 2 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Turumuz kesin hareketlidir ve iptal edilmez.

Kuzey Tur, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey protokolüne tabiidir. Özel uçuşlarda rötar riski her zaman mevcuttur ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Kuzey Tur, bu değişiklikleri bildirmek ile yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek turu satın almıştır.

3 kişilik odalarda 3. yatak uygulaması olup, 3. yatak standart yataklardan küçüktür. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan çocuklar için geçerlidir. Programda belirtilen ekstra geziler servis aldığımız yerel acente tarafından düzenlenmekte olup tur fiyatına dahil değildir. Belirtilen ekstra gezi fiyatları, tavsiye niteliğindedir.Tur programının kapsamında bulunmayan ekstra gezilen düzenlenebilmesi için gerekli katılımcı sayısını rehberinizden öğrenebilirsiniz.

Rehberlik ; Alanda havayolu ekibi bulunur. Gümrüksüz sahada ve uçuş boyunca kabinde rehber bulunmaz. Havalimanı geliş karşılama bölümünde rehberlik hizmeti başlar. Alan-Otel tranferi sırasında Türkçe rehberlik hizmeti verilirlecektir. Dönüşte otel-alan transferinde ve Havalimanında check-in kontuarında rehber bulunur. Gümrüksüz sahada ve dönüş uçuşu boyunca kabinde rehber bulunmaz. Turlara Katılım 20 kişi üzerinde oladuğunda rehberlik garanti edilir.

Site Haritası Bizi Takip Edin
Ana Sayfa
Hakkımızda
Paris - Fransa Turları
Seyşeller Turları
Yurt Dışı Turlar
İletişim
Prag Turları
Mauritius Turları
Balayı Turları
Balayı Turları
Maldivler Turları
Tunus Turları
Destinasyonlar
Dubai Turları
Uçak Bileti
Pegasus Hava Yolları
Türk Hava Yolları
web tasarım ve içerik yönetimi