Amsterdam - Hollanda

Saat Farkı : -1 Saat
Para Birimi : Euro (Avro)
Dil : Hollandaca
Telefon Kodu : +31 (20)
Vize : Schengen Vizesi

Amsterdam - Verdiğimiz Hizmetler

Amsterdam Turları, Amsterdam Uçak Bileti, Amsterdam Otelleri, Amsterdam Havaalanı Transferleri
Uçak Bileti
Otel + Uçak + Transfer
Otel
Otel + Uçak
Uçak + Transfer
Araç Kiralama

Amsterdam Özgürlüklerin Kenti

Dünyanın başka bir yerinde yapılması ayıp yada yasak olan pek çok şey Amsterdam’ da serbest. Buna kültür hayatının zenginliği ve çevrenin güzelliği de eklenince her yıl milyonlarca yabancı şehre akın ediyor.

Bireysel özgürlüklerin zirve yaptığı, alışkanlıkların ve cinsel tercihlerin hoşgörüyle karşılandığı bir kent Amsterdam. Üstelik kültür, tarih, eğlence ve ulaşım konularında bir metropolde olması gereken tüm avantajların yanı sıra küçük bir kentin sakinliğine ve kolaylığına da sahip. Sınırsız eğlence yada şehri kucaklayan kanallarda sakin, romantik bir gezi. Hangisini seçeceğiniz size kalmış.

Amsterdam Gezilecek Yerler

Amsterdam görülmesi gereken yerler…

RIJKSMUSEUM
Ülkenin her sene 1 milyondan fazla ziyaretçi kapasitesine sahip en büyük müzesi. Hollanda sanatından, dini yapıtlara ve altın çağın baş yapıtlarına kadar çok önemli koleksiyonlar sergilenmekte.

KIRMIZI FENER SOKAĞI
İsmini kırmızı floresanlı lambalardan alan Amsterdam’ ın en bilinen sokağı. Kadın olsanız bile çekinmeyin. Burası şehrin en çok turist çeken bölgesi.

VAN GOGH MUSEUM
Ağırlıklı olarak ünlü Hollandalı ressam Vincent Van Gog’ un eserlerinin yer aldığı müzede bazı çağdaş sanatçıların eserleri de sergileniyor.

MUSEUM PLEIN
Meydan adını etrafını çevreleyen müzelerden alıyor. Kentin önemli müzeleri Rijksmuseum ve Van Gogh Müzesi ile birlikte Stedelijk ve Diamond müzeleri de burada.

DAM MEYDANI
Amsterdam’ ın kalbi. Batı yakasında Kraliyet Sarayı yer alıyor. Yanında Nieuwe Kerk (Yeni Kilise) ve Madame Müze’ si var. Meydanın karşı tarafında II. Dünya Savaşı kurbanları anısına dikilen Ulusal Anıt hakim.

REMBRANDTHUİS
Jodenbreestraat 4 numaradaki müze, Rembrand’ ın 17 yıl boyunca yaşadığı evi.
Site Haritası Bizi Takip Edin
Ana Sayfa
Hakkımızda
Paris - Fransa Turları
Seyşeller Turları
Yurt Dışı Turlar
İletişim
Prag Turları
Mauritius Turları
Balayı Turları
Balayı Turları
Maldivler Turları
Tunus Turları
Destinasyonlar
Dubai Turları
Uçak Bileti
Pegasus Hava Yolları
Türk Hava Yolları
web tasarım ve içerik yönetimi