Paris Balayı Turu 4 Gece

999,00 €
İki Kişilik Odada Kişi Başı
'dan başlayan fiyatlar
Türk Havayolları ile Türk Havayolları ile
Kesin Hareketli Balayı Turu
Uçak + Otel + Balayı Programı + Transfer + Sigorta + Türkçe Rehberlik Dahil Paketler
4 Gece 3* , 4* ve 5* Merkezi Otellerde Konaklama
Geliş Günü Panoramik Paris Şehir Turu
Fiyat ve Müsaitlik

Paris Balayı Uçuş Detayları

Gidiş Uçuşları
Havayolu Kalkış Saati Uçuş Kodu Varış Saati
07:35 TK 182110:15
11:15  TK 1823 13:55
Dönüş Uçuşları
Havayolu Kalkış Saati Uçuş Kodu Varış Saati
14:55 TK 182419:20
 18:15 TK 1828 22:50

Paris Balayı Tur Programı

1.GÜN : İSTANBUL – PARIS
İstanbul Atatürk Havlimanı Dış Hatlar Terminali’nde uçuştan 2 saat önce Türk Havayolları’nın kontuarlarında valiz ve check-in işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Türk Havayolları’nın TK 1821 sefer sayılı tarifeli seferi ile 07::35’te Paris için hareket. Yaklaşık 3,5 saatlik uçuşun ardından 10:15’te Paris’e varış. Paris Havalimanı’nda karşılanmayı müteakip California Paris Champs Elysees Otel’e transfer. Paris’e varış sonrası yapılacak panoramik Paris şehir turunda Champs Elysees, Concorde Meydanı, Opera, Quartier Latin,Luxembourg Bahçeleri, Invalides, Iles de la Cites,Bulvar Hausmann, Galeries Laffayette, Notre Dame Kilisesi ve Eiffel Kulesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turunun ardından dinlenmek için gül yapraklarıyla süslenen, şampanya ve çikolata ikramımız ile size özel hazırlanan odanızda dinlenmeye çekiliyoruz. Geceleme seçtiğiniz otelinizde...

Önerimiz ; Rehberilik ve transfer hizmetimizden size özel VIP araç ve size özel rehberimizle de faydalanabilirsiniz.
Kişibaşı Fiyat : 50,00 €

2.GÜN : PARIS
Sabah kahvaltısından sonra size özel aracınızla rehberimiz ve fotoğrafçımız eşliğinde romantik şehir Paris’in kendine özgü caddelerinde 5 saatlik şehir turu...Dilerseniz gelinliğiniz ve damatlığınız ile dilerseniz günlük kıyafetleriniz ile Esplanade Des Invalides Caddesi’nde, Eiffel Kulesi’nin görülebileceği en güzel yer olan Trocadero Meydanı’nda,Alexander Köprüsü’nde ve Montmartre Tepesi’nde eşsiz bir dekorda balayı tatilinizi ölümsüzleştirmek için fotoğraflarınızı çektirebilirsiniz. Seine Nehri üzerindeki Pon Des Arts, halk arasında Pont Des Amoureux (Aşıklar Köprüsü) olarak anılan köprüye asma kilit takarak anahtarını Seine Nehri’ne aşkınızı ölümsüzleştirmek için atabilirsiniz. Turumuzun son noktası olarak Eiffel Kulesi’nde şampanya ve çilek eşliğinde Paris’in muhteşem manzarasını ölümsüzleştirdikten moda ve lüksün başkenti Işık Şehir Paris’in en güzel bölgelerinden Champs Elysee’de serbest zaman... Geceleme seçtiğiniz otelinizde...



Akşam için Size Özel Önerimiz
Eiffel Kulesi’nde romantik bir akşam yemeği. Restaurant 58 Tour Eiffel (Şampanya, Akşam yemeği, 1/4 Şarap, Su, Kahve ) + Otel Restaurant Arası Transferler
Kişibaşı Fiyat : 140,00 €

3. GÜN : PARIS
Sabah kahvaltısının ardından tüm gün sebest zaman. Geceleme California Paris Champs Elysees Otel’de.

Bugün İçin Size Özel Önerilerimiz
Paris’e 36 km uzaklıktaki, Avrupa kıtasının tek Disney parkı, rüyalar dünyası Disneyland Park’ta; Hayaletler Evi, Mark Twain’in Gemisi, Çılgın Maden Treni, Indiana Jones, Robinson’un Evi, Karayip Korsanları Magarası, Bebekler Dünyası, Yıldızlar Turu, 3 Boyutlu Sinema, Uzaya Yolculuk, Denizaltı Macerasi, Araba Yarış Pisti gibi aktivitelerle en az küçükler kadar egleneceğiniz ve Disney karakterleriyle beraber gün boyunca çok keyifli anlar yaşayacağınız unutulmaz bir eğlence katılabilirsiniz.
Kişibaşı Fiyat :105,00 € (Paris - disneyland Gidiş Dönüş Transferler ve Park Girişleri Dahil)

4. GÜN : PARIS
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Geceleme seçtiğiniz otelinizde...

Bugün İçin Size Önerilerimiz

Lido Show ; Size özel aracınız ile 60 yıldır devam eden danslı gösterileriyle Paris gecelerinin en görkemli kabarelerinden biri olan LIDO SHOW’u sizin için ayrılmış özel masalarda şampanya eşliginde seyredebilirsiniz.

Moulin Rouge ; Size özel aracınız ile kırmızı değirmeni, elit erotik şovları, yetişkinlere yönelik orjinal eğlence programlarını ve ünlü kan-kan dansını görmek için MOULİN ROUGE kabaresine katılabilirsiniz.

Crazy Horse ; Size özel aracınız ile Paris’in ünlü kabarelerinden olan CRAZY HORSE’ta, büyülü ışıklar altında dansçıların elit erotik şovlarını seyredebilirsiniz.

Kişibaşı Fiyat : 130,00 € (Seçtiğiniz şov İçin Giriş Bileti, Şampanya İkramı ve Gidiş Dönüş Transferler Dahil)

5.GÜN :PARİS-İSTANBUL
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Öğleden sonra havaalanına transfer. Uçuşumuza 2 saat kala Türk Havayolları’nın kontuarlarında valiz ve check-in işlemlerinizden sonra Türk Havayolları’nın TK 1828 sefer sayılı tarifeli seferi ile 18:15’te İstanbul’a hareket. 22:50’te İstanbul’a varış. Turumuzun ve hizmetlerimizin sonu. Bir dahaki seyahatimizde görüşmek üzere.

Önerimiz ; Size özel VIP araçla bir araçla uçuş saatinize göre otelinizden havalimanına transfer. Kişibaşı Fiyat : 50,00 €

Paris Balayı Turuna Dahil Olan Servisler

* Türk Hava Yolları’nın Tarifeli Seferi ile Ekomomi Sınıf Gidiş Dönüş Paris Uçak Bileti.
* Havaalanı Vergileri
* Seçtiğiniz Otelde 4 gece Kahvaltı Dahil Konaklama
* Paris Havalaanı’na Gelişte Havaalanı-Otel Arası Transfer.
* Yarım Günlük Panoramik Şehir Turu (Türkçe)
* 2.Gün 5 Saatlik  Balayı Özel Turu, Özel Araç, Rehberlik, Fotografcı, Sampanya, Çilek İkramı
* 2.Gün Çekilen Fotoğrafların CDsi
* Dönüş Günü Otel-Havaalanı Arası Transfer.
* Seyahat Sigortası

Balayı Paketine Dahil Olmayan Servisler

* Yurt dışı çıkış fonu (15 TL) (Seyahat tarihinden önce bankalara ödeme yapılması önerilir.)
* Ekstra Turlar * Schengen Vizesi
* Kişisel Harcamalar

Genel Şartlar

Turumuz minimum 2 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Turumuz kesin hareketlidir ve iptal edilmez.

Kuzey Tur, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey protokolüne tabiidir. Özel uçuşlarda rötar riski her zaman mevcuttur ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Kuzey Tur, bu değişiklikleri bildirmek ile yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek turu satın almıştır.

Programda belirtilen ekstra geziler servis aldığımız yerel acente tarafından düzenlenmekte olup tur fiyatına dahil değildir. Belirtilen ekstra gezi fiyatları, tavsiye niteliğindedir.Tur programının kapsamında bulunmayan ekstra gezilen düzenlenebilmesi için gerekli katılımcı sayısını rehberinizden öğrenebilirsiniz.

Vize ; Schengen vizesi uygulanmaktadır.En az 6 ay gecerli Pasaport gerekmektedir. Pasaportunuzda daha önce alınmış Schengen ülkelerine ait bir vize yoksa, konsolosluğa şahsen başvurmanız gerekmektedir. Son 5 sene içersinde Schengen ülkelerinden birini ziyaret etmiş kişiler azu ederlerse Kuzey Tur tarafından vize işlemleri için aracılık hizmeti alabilirler.. Kuzey Tur konsolosluklar ve yolcu arasında aracı vazifesi görmektedir. Vize başvurusu için talep edilen belgelerin eksiksiz olarak teslim edilmesi gerekmektedir.

Rehberlik ; Alanda havayolu ekibi bulunur. Gümrüksüz sahada ve uçuş boyunca kabinde rehber bulunmaz. Havalimanı geliş karşılama bölümünde rehberlik hizmeti başlar. Alan-Otel tranferi sırasında Türkçe rehberlik hizmeti verilirlecektir. Dönüşte otel-alan transferinde ve Havalimanında check-in kontuarında rehber bulunur. Gümrüksüz sahada ve dönüş uçuşu boyunca kabinde rehber bulunmaz.
Site Haritası Bizi Takip Edin
Ana Sayfa
Hakkımızda
Paris - Fransa Turları
Seyşeller Turları
Yurt Dışı Turlar
İletişim
Prag Turları
Mauritius Turları
Balayı Turları
Balayı Turları
Maldivler Turları
Tunus Turları
Destinasyonlar
Dubai Turları
Uçak Bileti
Pegasus Hava Yolları
Türk Hava Yolları
web tasarım ve içerik yönetimi