Singapur - Singapore

Saat Farkı : +5 Saat
Para Birimi : Singapur Doları
Dil : İngilizce, Malayca
Telefon Kodu : +65
Vize : Vizesiz

Singapur - Verdiğimiz Hizmetler

Singapur Turları, Singapur Uçak Bileti, Singapur Otelleri, Singapur Havaalanı Transferleri
Uçak Bileti
Otel + Uçak + Transfer
Otel
Otel + Uçak
Uçak + Transfer
Araç Kiralama

Singapur Orkideler Şehri

Dünyanın sayılı şehir devletlerinden olan Singapur’un cazibesi, tarihi ve dini mekanlar, doğa harikası alanlar ile son moda alışveriş merkezlerini harmanlayabilmesinden geliyor.

Ana ada olan Singapur ve 57’den fazla küçük adadan oluşan Singapur Cumhuriyeti, çok kültürlü ve olağanüstü doğa güzelliğine sahip bir deniz şehir devleti. 14. Yüzyılda ‘deniz şehri’ anlamına gelen Temasek adıyla küçük bir balıkçı kasabası olarak kurulmuş, 1819’da İngiliz idaresine geçmiş, II.Dünya Savaşı’nda Japon istilasını da gördükten sonra bağımsızlığını kazanmış. Günümüzde Asya’nın en önemli ekonomileri arasında sayılan Singapur, dünya deniz ticaretinin en önemli limanlarından olup yabancı sermayenin de gözdelerinden.

Singapur Gezilecek Yerler

Singapur görülmesi gereken yerler…

SRİ MARİAMMAN TAPINAĞI
Tuğla ile inşa edilen ilk yapı olma özelliğine sahip tapınak, salgın hastalıklarla savaşan halkın sağaltıcı gücü olduğuna inandığı Tanrıça Mariamman’a adanmış.

AL-ABRAR CAMİİ
Masjid Chulia olarak da bilinen ve Singapur’un ulusal anıtlarından olan yapı, 1850-1855 tarihlerinden göçmen Tamil Müslümanlarınca inşa edilmiş.

CHETTİAR TAPINAĞI
Singapur mimarisinin çarpıcı örneklerinden olan tapınak ibadetler ve Tanrı Subramanian’a adanan festival zamanlarında özellikle görülmeye değer.

SENTOSA ADASI
Kelebek parkına ev sahipliği yapan Ada’da akvaryumu ziyaret edebilir, yunuslarla yüzebilir, çeşmeleriyle ünlü parklarında ya da göz alıcı plajlarında güzel bir gün geçirebilirsiniz.
Site Haritası Bizi Takip Edin
Ana Sayfa
Hakkımızda
Paris - Fransa Turları
Seyşeller Turları
Yurt Dışı Turlar
İletişim
Prag Turları
Mauritius Turları
Balayı Turları
Balayı Turları
Maldivler Turları
Tunus Turları
Destinasyonlar
Dubai Turları
Uçak Bileti
Pegasus Hava Yolları
Türk Hava Yolları
web tasarım ve içerik yönetimi